Jou leren adverteren, dat is mijn missie

Het is mijn persoonlijke missie om jou wegwijs te maken in alles wat met adverteren op sociale media te maken heeft. 

Al meer dan 15 jaar adverteer ik op sociale media en die kennis bundel ik nu in de Forever After Academy. En ik kan vooral niet wachten om jou te leren hoe je eindelijk resultaat uit je campagnes kan halen.

En ja, het maken van facebook advertenties kan zéker fun zijn! 

 

Herken je dit?

  • Je advertentie bereikt veel mensen, maar er wordt amper op geklikt
  • Je hebt een keigoed e-book geschreven, maar het wordt niet veel gedownload = geen nieuwe leads
  • Hoe stel je nu een goede doelgroep in?
  • Welke advertentie is een goudmijntje en welke moet ik stopzetten?
  • Hoe maak ik een goede doelgroep?
  • Gebruik ik nu best een foto of een video in mijn advertenties?
  • Wat is die pixel en hoe kan ik daar nu mijn voordeel uithalen?

 Likes don’t pay the bills. Sales do.

Een populaire mening is het niet, maar wel een binnenkomer van formaat.

Likes strelen ons ego, maar wat ben je met 50 likes per post als er nooit iemand naar je website doorklikt. Of laat staan iets bij je aankoopt. 

Daar wil ik verandering in brengen door jou te leren hoe je van die likes converterende klanten kan maken met behulp van advertenties op sociale media.

 

compagnonne expert

Volg jij me al op sociale media?

Via social media deel ik informatie over campagnes die actief zijn, maar ook over hoe jij de resultaten in jouw campagne kan verbeteren. Volg me op Instagram waar ik de laatste (social) nieuwtjes deel en ontdek waardevolle tips waar je meteen mee aan de slag kan.

E-boek Meer verkopen via social media

Download het gratis e-book

Sharing is caring 🧡. In ons e-book delen we graag onze beste tips & tricks met jou zodat je zelfs snel aan de slag kan gaan. In dit e-book deel ik 10 praktische tips hoe jij de perfecte advertentie kan maken.

Waarom kan ik jou helpen?

Hi! Ik ben Sara Van de Velde en adverteren op sociale media is het liefste wat ik doe en ik kan dan ook uren in Business Suite doorbrengen voor het opzetten van nieuwe advertenties en het analyseren van bestaande campagnes. En dat doe ik intussen al meer dan 15 jaar. 

Sinds ik als zelfstandige werk, krijg ik ontzettend vaak de vraag of ik mijn kennis wil delen. Daarom gaf ik een tijd geleden 1-op-1 workshops en geef ik nog steeds les aan verschillende hogescholen in Vlaanderen. Omdat ik graag zoveel mogelijk ondernemers wil helpen en wegwijs wil maken binnen dit thema, bundelde ik al mijn kennis die ik over de jaren heen opgedaan heb in de Forever After Academy

Ik maak er mijn persoonlijke missie van om ondernemers zoals jij te leren adverteren op facebook en instagram zodat je ook resultaat boekt. 

Diensten Forever After